Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipelit

1 2 3 [4]

 

Shyke

[Mandy]

Shyke on aloittelijaystävällinen ja vieraskirjapohjainen haltiaroolipeli. Shylellä elää kaksi haltiaklaania, Armedos vai Salos, kumman sinä valitset?

 

Ω λαμβδα Ω

{Joker}

Uskallatko astua metsähaltian kenkiin? Vai kuljetko mielummin parhaan ystäväsi, metsähevosen selässä? Vai kiehtooko sinua sittenkin eniten vaarallisen pedon elämä, jota kaikki pelkäävät? Tule mukaan ja löydä oma polkusi metsästä!
Tervetuloa Lambdaan, metsähaltijoilla pelattavaan fantasia -aiheiseen roolipelliin. Tapahtumat sijoittuvat kuvitteellisessa maassa, Orassa, sijaitsevaan kaupunkiin nimeltä Rêï. Mutta entä jos verenhimoiset Urgit hyökkäävät kaupunkiin? Entä jos ne ovatkin vaeltaneet lähemmäs haltijoita...?

 

Novam Aetatem

{Kuurankukka}

(Ikärajasuositus K16)

Alaskan karujen maisemien keskelle sijoitettu Novam Aetatem on ihmissusien ja ihmisten ympärille asettunut fantasiaroolipeli. Draaman kiemurat, nykypäivän ihmisten ongelmat sekä ihmissusien olemassa olo takaavat mielenkiintoisen pelikentän, jossa alkuasetelma antaa juonelle mahdollisuuden haarautua isoihin ja pieniin kuvioihin. Ihmissusilauman kaoottinen tilanne ilman johtajaa tuo oman jännityksensä peliin. Novam Aetatem, lyhennettynä NA, on 2015 perustettu foorumilla pelattava roolipeli, jonne ovat tervetulleet niin kokeneet kuin aloittelijatkin pelaamaan. 

 

Snowfinch RPG

{Amethyst}

Tavallisia ihmisiä, tavallista elämää, täynnä tavallisia haaveita, murheita ja sattumuksia. Elämän monipuolisuutta ilman mitään kummallisuuksia. Tule sinäkin vierailemaan Snowfinchissa Kanadan länsirannikolla!

 

Demon Cave

{Raituva}

(Voi sisältää K16/K18 materiaalia)

Demon Cave on hevosiin painottuva maaginen roolipeli, jonka pääosassa on selviytyminen demonien valloittamassa maassa. Uskallatko tulla mukaan?

 

* Future Return RPG *

{Forvecidy}

(Ikärajasuositus K11)

Future Return RPG on Harry Potter-maailmaan sijoittuva foorumiroolipeli. Pelissä Voldemort ei palannutkaan Kolmivelhoturnajaisten lopulla ja elämä jatkui normaaliin tapaan. Pelissä hahmosi voi olla ihminen tai taikaolento. Peli on aloittelijaystävällinen. Sivustolla saattaa olla joissain peliviesteissä raaempiakin asioita tai muuta esim. K-16 tai K-18 materiaalia, mutta tässä tilanteessa asiasta ilmoitetaan erikseen.

 

Punaveri

{Usva & Liekki}

Soturikissat Tarinaroolipeli eri klaaneilla! Muutenkin täysin omanlainen paikka!

 

 

The Elders Scroll Skyrim - Hand

©2019 OMBRIA - suntuubi.com