Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Virtuaali-

 

Muut  Koirat  Hevoset

 

Dream

{Ciara}

Dream on Italiassa pikkukaupungissa sijaitseva kennel, jolla ei ole tiettyä kasvatusrotua. Järjestämme hoitajatoimintaa, kaikenlaisia kilpailuja, leirejä sekä vaelluksia ja kasvatustoimintaa.

 

Virtuaalikennel Hiidentassu

{Jansku}

Borderterriereitä kasvattava kennel, josta löytyy kyllä muunkin rotuisia karvakorvia. Hoitaja- tai kisatoimintaa ei kennelillä järjestetä, mutta kaikki urokset ovat tarjolla jalostukseen ja kaikkia koiria kilpailutetaan. Pentuja tulee silloin, kun edellisen pentueen kaikki pennut ovat uuden kodin löytäneet

 

Virtuaalikennel Litlle Bean

{Linsku}

Pääosin ausseja ja shelttejä kasvattava virtuaalikenneli, josta kylläkin löytyy jos jonkinmoista karvakasaa! Hoitajatoimintaakin löytyy, ja hoitajia kaivataan ehdottomasti lisää.

 

Sateenkaaritaivas

{Ushma}

Sivusto on virtuaalikennel, jossa ei ole varsinaista kasvatusrotua, vaan koiria on kaikenrotuisia, myös seropeja. hoitajia koirille otetaan ilomielin, joten jos liittyminen kiinnostaa, sekin on mahdollista.

 

 Vk Conduit

{DH}

Kennel Conduit perustettiin vuonna 2015, helmikuun 24. päivä. Kasvatamme työlinjaisia bordercollieita ja saksanpaimenkoiria. Kennel sijaitsee virtuaalisessa Keski-Suomessa, Jyväskylän liepeillä. Kennelillä on pihallaan kenttä, jota käytetään sekä agility- että tokoharjoituksiin. Lisäksi kennelillä asustelee pieni lammaslauma, jonka kanssa koirat saavat harjoitella paimentamista.

 

The Elders Scroll Skyrim - Hand

©2019 OMBRIA - suntuubi.com