Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muut

 

 

OSAOSTORE

Osaostoren nettikaupassa myydään keppihevos- ja agilityesteitä sekä paljon muuta!

 

Stolen Dreams

{Ms Vuonis}

Stolen Dreams improsarjakuva kertoo pienestä ryhmästä koiria, jotka lähtevät selvittämään suurta mysteeriä; joku tai jokin on varastanut koirien unet. Nämä 'unettomat' ovat agressiivisia ja täten muille vaaraksi. Ainoa keino selvitä unettoman hyökkäyksestä on taistelemalla. Mikä yleensä johtaa toisen osapuolen kuolemaan. Jotta maailman tasapaino säilyisi, on unien -ja niiden katoamisen takana olevan syyllisen löydyttävä. Tästä alkaa pitkä, uuvuttava ja uskoa koetteleva matka unen ja valveilla olon välimaahan. Koirat eivät kuitenkaan ole yksin - ennen lähtöään he saavat symbolit, tietynlaiset voimat jotka suojelevat heitä.

 

K9-Birds

{SaQe}

(Ikärajasuositus K13)

Koiraeläimiin painottuva improvisaatiolla toteutettava sarjakuva. Maailmassamme ei ole lintuja - koiraeläimet omaavat tuntemiemme lintujen värityksen. Metsästäjät vaikeuttavat eloa ja heitä avustavatkin metsästyskissat. Sarjakuva sisältää väkivaltaisia kohtauksia

 

Lavyrnthos

{Julia (apulaisylläpitäjänä Chryseis)}

Lavyrinthos on 8 ihmisen piirtämä improsarjakuva, jossa lohikäärmepoppoo yrittää selviytyä maailmanlaajuisessa labyrintissä, Lavyrinthoksessa. Päämääränä olisi pääsy ulos, mutta onko se mahdollista ja jos on, pääsevätkö kaikki perille?

 

 Kirjataivas

{Lolde}

Kirjataivaassa on tekemiäni kirja-arvosteluja, jotka voivat auttaa löytämään juuri sinulle sopivan kirjan.

 

* Sielunmessu *

{Ninja}

Sielunmessu on merkillinen paikka sisältäen merkillisiä tarinoita merkillisestä ihmismielestä.

 

The Elders Scroll Skyrim - Hand

©2019 OMBRIA - suntuubi.com