Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipelit

1 2 [3] 4

 

L.A. Public

{RillaRalla & mikodemus & shaiger}

(Ikärajoitus K18)

Enkeltenkaupungissa vallitsee painostava ilmapiiri. Kaksi vuotta sitten tapah­tunut maanjäristys on jättänyt syvät arvet kaupunkilaisiin. Kaduilla liikkuu uusi huume fuzanthomiini ja rikollisuus on lähtenyt kasvuun räjähdysmäisesti. Virkavallan, rikollisten ja Hollywoodin keikailevien tähtien joukossa tavalliset tallaajat elävät kukin elämäänsä kuten parhaaksi näkevät. L.A. Public sijoittuu lähitulevaisuuteen ja on pelien sisällön vuoksi merkitty K18-roolipeliksi.

 

Kuunpisara

{Noctis & Usva}

Kuunpisara on vuoden 2013 toukokuussa alkunsa saanut Soturikissat-aiheinen tarinaroolipeli. Otamme mukaan niin kokeneita kirjoittajia, sekä vähän kokemattomampia. Kuunpisarassa on ihan oma klaani, joka on verenhimoinen, Pimeyden Metsään uskovia kissoja täynnä oleva Kuolonklaani.

 

Tuulen Voima

{Al}

Uudelleen avattu aktiivinen soturikissat tarinaroolipeli Tuulen Voima on jälleen tassuillaan, voimakkaampana kuin koskaan.

 

Farell RPG

{Niniel}

Farell on pääasiassa ihmisillä pelattava chatpohjainen fantasiaroolipeli, jossa pelattavina ovat sekä ihmiset, että sieluneläimet. Tapahtuman sijoittuvat kuvitteelliseen Aragniaan, noin 1000-luvun tienoille. Paikka sijaitsee pohjoisessa ilmastossa, jossa vaaroina eivät ole ainoastaan villieläimet ja kylmyys. Peliin sisältyy monenlaisia tapahtumia ja mysteerejä, kuten loitsuja, demoneja, alkemiaa ja erilaisia kultteja sekä uskontoja. Liity kasvavaan joukkoomme!

 

California dreaming

{Zack}

(Ikäraja K16)

Vuoden 2016 helmiikuussa valmistunut vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa on tarkoitus pelata tavallisilla ihmisillä tavallista elämää, joka voi sisältää niin ylä- kuin alamäkiäkin, jännitystä ja pelon hetkiä, vihaa ja rakkautta, päätös on sinun! Tule toteuttamaan unelmiasi Californian auringon alle.

 

Kanjonin Kaiku

{Arabian_Horse}

Vuonna 2009 syntynyt suosittu ja lopulta nuupahtanut kanjonihevoset roolipeli sai uuden alun! Nyt uusi seikkailu on alkanut ja tulevaisuus on täysin pelaajien käsissä.

 

Kuoleman varjot

{Villapusakka}

Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka taistelevat keskenään riistasta ja reviireistä, kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Muista roolipeleistä erottuakseen, on kissojen elämään lisätty pahamaineiset sudet, jotka uhkaavat tuoda suuren taistelun klaanien jo valmiiksi rankkaan elämään. Kenenkään selviytymisestä ei ole takuuta, kun Kuoleman varjot lankeavat hiljalleen metsän ylle ja kietovat sen rikkumattomaan otteeseensa.

 

Naruto the Alliance

{ChasenPipo & Wurtsi & Southpaw}

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Jäljet viittaavat vahvasti Kumogakuren olevan murhan takana ja maailma uhkaa luisua jälleen sotaa edeltäneeseen tilaan jossa ninjavaltiot kilpailevat keskenään. Sillä välin kun Hokageksi kohonnut Uzumaki Naruto tekee kaikkensa estääkseen uuden sodan, Mikaboshiksi itseään kutsuva ryhmä punoo juoniaan kaataakseen seuraavaksi Konohan johtajat... NTA:ssa luot täysin oman hahmosi, jonka avulla voit luoda kokonaan oman tarinasi ja vaikuttaa ninjamaailman tapahtumiin.

 

* Moun *

{DH}

Meow! Tiedän täsmälleen, mitä ajattelet juuri nyt, "taas yksi soturikissaroolipeli". Kyllä, mutta Moun on aivan omaa laatuaan.. tai sitten ei. No, joka tapauksessa, olet tervetullut Mouniin, pelaamaan uusilla klaaneilla ja kehittämään oman tarinasi omalla kissallasi. Moun ei ole tarinaroolipeli, vaan ihan perinteinen roolipeli.

 

Supravi

{DH & Rawca}

Tervetuloa Romanian metsiin, jossa villit koirat taistelevat reviiristä, ruuasta, juomasta, yrittäen kukin pysyä elossa. Oma lauma on ainoa, johon voi luottaa vaikeuksien keskellä, eikä aina siihenkään. Kaikki eivät voi jäädä eloon. Supravi on realistinen, vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka aiheena ovat koirat

 

* Camp Starlight *

{dragonskater}

Oletko valmis astumaan mahtavalle kesäleirille Starlightiin, missä aurinko porottaa miltei jatkuvasti? Vesisotia kuumahiekkaisella rannalla, kauhutarinoita ja vaahtokarkkeja leirinuotiolla, narisevia nukkumisaittoja ja räsymattoja... Kaikkea tätä on CAMP STARLIGHT! ♫♪

 

* Soiden Soturit *

{Potkulauta}

(Ikärajasuositus K13)

Soiden Soturit on vuoden 2015 joulukuussa startannut vieraskirjapohjainen klaanikissaroolipeli, jonka miljöö sijoittuu Itä-Suomen asuttamattomille korpisoille. Sivuston ikäsuositus on 13, mutta nuoremmatkin ovat tervetulleita.

 

 

The Elders Scroll Skyrim - Hand

©2019 OMBRIA - suntuubi.com