Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipelit

[1] 2 3 4

 

Peter Pan: Legends Live Twice

{Nibs}

[Ikäraja K18]

Pohjaa J.M. Barrien kirjaan, vaihtoehtoisessa todellisuudessa tarinaa jatkaen. Kirjaa ei tarvitse lukea koska infot ovat kattavat ja sovelletut. Tämä on aikuisille tarkoitettu syvän psykologian ja väkivallan elementtien takia. Peli keskittyy kirjan tarinan jälkeiseen aikaan; Lontooseen jossa Kadonneet Pojat ja muu Darlingin perhe yrittää sopeutua aivan uuteen elämään, Neverlandiin jossa Peter Pan johtaa uutta jengiä, ja muutamaa vuotta myöhemmin myös Peter itse palaa tänne kasvamaan. Ja kapteeni Koukku juonii yhä Peterin murhayrityksiä...

 

Raituva

{Raituva}

Seisot aloillasi ja seuraat julkista teloitusta kauhun vallassa. Puristat kätesi nyrkkiin ja lähdet pois, kun ystäväsi teloitetaan raa'asti. Kävelet lasinsirujen päällä, poltat yhden tupakan ja havahdut huutojen keskellä. Ihmisiä otetaan lisää vangeiksi ja psykopaatit rääkyvät kaupungin laidalla. Mitä ikinä teetkään, älä ole yksin. Pian tunnet jonkun tarttuvan käteesi, silmissäsi pimenee, menetät tajusi ja haistat veren rautaisen tuoksun. Kuinka päästä pakoon, kun olet nyt jo loukussa?

 

Rockfile

{Rendal}

(Ikärajasuositus K13)

Rockfile on kolmen susilauman, Dominikuksen, Taivaansotureiden ja Steimerin välinen selviytymistarina, jota pelataan foorumilla. Laumat ovat ajansaatossa kasvaneet, kun riista on ollut riittoisaa ja suurempia tautiepidemioita ei ole ollut. Nyt ne ovat kuitenkin kasvaneet niin suuriksi, että riistasta alkaa olla pulaa ja erityisesti laumattomat ovat kärsineet sitä pahasti. Lisämausteena pelissä ovat vielä sudenkaltaiset olennot, kynsikkäät ja enkelit, joista kynsikkäät ovat suden lihan perässä ja enkelit vartioivat, että kaikki käyttäytyvät niin kuin Taivas haluaa. Suurin uhka laumoille kuitenkin on tulivuoren tuhkan lisääntyminen ja laumat saattavat vielä hajota. Niiden ideologia joutuu nyt pahasti koetukselle ja mitä tahansa voi tapahtua!

 

Uuden Ajan Soturit

{Usva & Ruusu}

Uuden Ajan Soturit on vuoden 2015 lokakuussa perustettu Soturikissat-tarinaroolipeli, joka sijoittuu järvireviireille, aikaan, jolloin kaikki on toisin, kuin kirjoissa. On kulunut aikaa Tulitähden kuolemasta, vaikka kirjojen hahmoja onkin yhä elossa.

 

* Ratsutilarope Hulmuharja *

{Simsku}

Hulmuharjassa pääset kokeilemaan ratsutilan elämää roolipelin muodossa

 

Metsäketo

{Yuru & Tikru}

Tämä on siis Soturikissat- tarinaroolipeli. Täällä ajatus perustuu kissoilla kirjoittamiseen ja kokemuspisteiden keräämiseen. Kun kokemuspisteitä on riittävästi, saavutat erilaisia arvoja ja tasoja klaanissasi. Käytössä ovat kirjojen uudet reviirit järvellä, ja klaaneja on viisi; Myrsky-, Joki-, Tuuli-, Varjo-, ja Taivasklaani. Toki kissasi voi olla myös erakko tai kotikisu, mikäli niin haluat.

 

Blackrose

{Sonya}

(sisältää K13 materiaalia)

Tunnetusti ihmisillä on kautta aikojen ollut sellainen jännä tapa, että kaikki vähääkään uhkaava tai muuten vain erilainen tuhotaan. Onneksi näiden tavalla tai toisella erilaisten olentojen ei enää tarvitse sinnitellä ihmisten ulottuvuudessa, saatika muissakaan epämieluisissa ulottuvuuksissa. Vechnostin ulottuvuudesta löytyy valtava saari, joka vastaa kaikkia unelmiasi - tai painajaisiasi.

 

Zinger

{Ams & Kookaburra}

Zinger on vuonna 2010 käynnistynyt aktiivinen koiraroolipeli. Sitä pelataan chatissa ja peli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille. Uusia laumoja syntyy, uusia suhteita solmitaan ja luottamusta, veljeyttä koetellaan ankarin keinoin. Perhe pettää, jälkeläisistä käydään naimakauppaa, vihollisen kanssa rakastutaan ja pentuja kaapataan. Saari osoittaa täysin uudenlaista voimaa ja taidot ovat palaamassa entiseen loistoonsa. Mikä on sinun tarinasi Zingerin saarella? Ota selvää!

 

Kuunnousu

{Kitty & Rore}

24.11.2014 perustettu soturikissat-tarinaroolipeli.

 

MagWander

{Coraline Magie}

MagWander on kuvalinkitetty taikaopistofoorumiroolipeli. Voit pelata oppilaana, opettajana, haamuna, räyhähenkenä, kotitonttuna tai jollain muulla henkilökunnan jäsenenä! Kokemusta löytyy vuosien takaa, mutta uudet pelaajat ovat hyvin tervetulleita uniikkiin roolipeliin!

 

 

The Elders Scroll Skyrim - Hand

©2019 OMBRIA - suntuubi.com