Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Virtuaali-

 

Muut  Koirat  Hevoset

 

Mikaelin kisa/yksityistalli

{Miakel}

Kisa/yksityistalli laadukkaissa puitteissa!

 

Silver Moon

{Adsku VRL-13542}

Jalostus-, majoitus-, hoitaja- ja kilpailutoiminnallinen virtuaalitalli.

 

Lasitähden ratsastuskoulu

{Mira,}

Etelä-Suomen kauniissa luonnossa sijaitseva pieni ratsastuskoulu, josta löytyy ratsuja joka lähtöön, Tallin toimintaan kuuluvat hoitajat, yksityiset ja tunnit.

 

Syysruska

{Carmen}

Syysruska on virtuaalitalli, joka sijaitsee Euroopassa, tarkemmin sanottuna Edinburghin maalaismaisemissa. Talli kasvattaa suomenhevosia sekä arabialaisia täysiverisiä.

 

Arrow Stable

{Raituva}

Virtuaalinen Ravitalli majoittaa hevosia valmennusmielessä, panostautuu raviurheiluun ja toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan hulmuharjojen ravaisaan elämään.

 

Virtuaalitalli Jäppilä

{Emilia Jäppilä}

Pääpaino on hoitajissa sekä yksityisten omistajissa. tallin käyttörotuna toimii upeat norjanvuonohevoset, tule ja tutustu tähän fantastiseen maailmaan!

 

Kht Kissanminttu

{Minttu}

Kuuletko hiljaista hirnuntaa? Olet tervetullut Kht Kissanminttuun! Jos keppihevoset eivät kiinnosta, voit suosiolla lopettaa lukemisen tähän. Jos taas kiinnostus heräsi, käy ihmeessä vierailemassa pienessä tallissamme!

 

Tuonelan harrastetalli

{Katherine}

Tuonela on uudehko harrastetalli, jossa päämuotona toimii hevosten kasvatus, jälleenmyynti ja kilpaileminen. Myös yksityispalveluja ja hoitotoimintaa löytyy sivussa.

 

Myyntitalli Nemesis

{Sophia}

Nemesis on 2016 tehty myyntitalli, se oli ylläpitäjän päähänpisto. Olen pyrkinyt ottamaan sivulle myös erikoisempia hevosia myyntiin. Pyrin laittamaan päivittäin hevosia myyntiin.

 

Sysälä

{Sisla}

Rauhaisa arki Sysälässä kuluu pienen hevoskatraan kanssa touhutessa - vesien kantamista ja lannan luontia riittää varmasti kaikille Sysälään eksyneille ja voin taata, ettei tekeminen pääse loppumaan. Palkkioksi työstä saa unohtumattomia hetkiä hevosten seurassa, vauhdikkaita laukkapätkiä maastossa ja parhaat hevoskokemukset Sysälän maalaismaisemissa.

 

Hevostalli Sade

{Milla VRL-11980}

Hevostalli Sade on monipuolinen virtuaalitalli. Toimintaa on joka lähtöön ja hevosia paljon. Toiminta enimmäkseen hoitajatoimintaa, myös yksityis ja- tuntitoimintaa.

 

* Tuuteliluuntalli *

{July VRL-13498}

Suomessa sijaitseva Paint-siittola, sekä ajoittain myös Virtuaalisen ratsastusliiton alaisuudessa toimivia kilpailuja.

 

Zodiac Stables

{Jesy}

Hollanninpuoliverisiittola ripauksella kilpailuja ja valmennuksia!

 

The Elders Scroll Skyrim - Hand

©2019 OMBRIA - suntuubi.com